Vállalkozásunk 2011-óta foglalkozik non-food alapú termékek bel és külföldi kereskedelmével. Szerződött partnerei vagyunk több kis és középvállalkozásnak, akiknek folyamatosan szállítunk különféle árucikkeket, legyen az releváns termék a szállítmányozáshoz és logisztikához vagy teljesen más jellegű iparcikk.

Célunk minél jobb minőségben, nagyobb hatékonysággal kiszolgálni meglévő és leendő ügyfeleinket. Az Oberon Trans Kft. tevékenysége két pillérre épül: tömöríti, felkutatja azokat a hazai vállalkozásokat, akiknek a termékei, szolgáltatásai a külföldi piacokon is versenyképesek lehetnek, illetve a külpiaci kereskedőházakon keresztül felméri a piaci igényeket.

Folyamatosan törekszünk, hogy a kereskedelmi tevékenységünkkel új piacokat, új lehetőségeket nyissunk meg. Partnereink számára komplex szolgáltatást nyújtunk, így termékeik, szolgáltatásaik számos piacra eljuthatnak. Cégünk folyamatos fejlődését a tárgyi eszközökbe rendszeresen befektetett tőke, valamint a magasan kvalifikált személyi állomány biztosítja. Társaságunk piaci helyzete stabil, széles ügyfélkörrel rendelkezünk belföldön és külföldön egyaránt, ezért bízunk benne, hogy hamarosan Önt és vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett vásárlóink körébe.